Precise YOUNiQ

Precise YOUNiQ är för dig som önskar ett säkrare, mer kostnadseffektivt och enklare passersystem. Vid användning av YOUNiQ är nycklar, blippar och traditionella medel för att ta sig in i lokaler ett minne blott. Med YOUNiQ är det ditt ansikte som är nyckeln.

YOUNiQ är ett centralt administrerat system där du som administratör skickar ut inbjudan via mail till den du vill ska ha access till dina lokaler. Den inbjudne registrerar sig via länken i mailet genom att ta en selfie. När en person närmar sig dörren tas en bild. Om bilden matchar den biometriska mallen som skapas av selfien låses dörren upp per automatik.

Du som administratör kan bestämma vid inbjudan hur länge den ska gälla. Start- och slutdatum samt vilka timmar under dygnet. YOUNiQ är således ett perfekt passersystem oberoende på om du administrerar många lokaler, på olika platser eller endast en lokal.
Ovan demonstreras hur YOUNiQ access fungerar.
I dagsläget har vi genomfört installation av YOUNiQ på bland annat Friskis & Svettis i Lomma och Lund, på medicinskåp i region Skåne och hos teknikföretaget Exeger.
Klicka här för att läsa mer om YOUNiQ.

BEKVÄM BESÖKSHANTERING MED YOUNiQ

Kontakta oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer!
I Stockholm hittar ni oss här:
Sjöflygvägen 35C
187 62 Täby

I Norrköping hittar ni oss här:
Albrektsvägen 101
603 55 Norrköping

Kontakta oss för info

* Obligatoriska fält

© 2024 NVSS SECURITY

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram