Om oss

NVSS ÄR ETT STOCKHOLMSBASERAT FÖRETAG med många års erfarenhet av just säkerhetslösningar. Vår personal har i decennier förhöjt säkerheten på sjukhus, banker, i butiker, privata hushåll och för flerfamiljsboenden samt i industrier och offentliga miljöer.

Vi har vår bas i Täby ett stenkast från Stockholm. Via våra beprövade samarbeten kan vi erbjuda kvalitativa säkerhetslösningar inte bara i Stockholm med omnejd, utan i stort sett, över hela landet.

Våra anställda har alla flera års erfarenhet av inbrottslarm, passersystem, kamera(CCTV)-lösningar, såväl IP-baserade som analoga.

Ständig utveckling av medarbetarna förstärker företaget o ger våra kunder tillgång till tekniker som besitter både bredd och spetskompetens.

Vi kan erbjuda stöd oavsett behov och process. Vår tjänsteportfölj innehåller allt ifrån skapande av offertunderlag inför upphandlingar till projektering och installation av säkerhetssystem samt serviceavtal.

Vidare erbjuder vi personlig service i form av en kontaktperson som känner till er anläggning o har all information om er säkerhetslösning. En tjänst som uppskattas av våra kunder.

Leverantörsobundna, vi har möjlighet att samarbeta med de absolut bästa säkerhetsföretagen i branschen.

Vi erbjuder skräddarsydda och kundanpassade tjänster och olika servicenivåer men även paketlösningar.

Allt utefter behov och resurs!