Passersystem – Slipp nycklar

En nyckel kan komma bort, den kan kopieras och obehöriga kan få tillträde. Med ett passersystem från NVSS slipper du ha koll på var dina nycklar finns och dessutom kan låsen tidsstyras så att samtliga, eller utvalda, dörrar enbart går att öppna mellan förutbestämda tider. En trygg lösning som höjer säkerheten!
Vare sig du behöver ett kodlås till en enskild dörr eller ett stort system kan vi ge dig en mycket smidigare vardag. Kontakta oss för en konsultation. Vi hjälper dig från projektering till implementering.

Varför byta till passersystem?

Ett passersystem är en nyckelfri lösning för dörrar av olika slag. Du kan med ett passersystem garantera att rätt person får tillträde till rätt lokal och du kan dessutom själv bestämma vilka tidpunkter de ska ha tillträde. Låset kan styras med hjälp av en unik kod, en kodbricka eller genom biometri med ansiktsigenkänning. Du kan med ett passersystem säkra ytterdörrar såväl som dörrar inomhus och slipper problemet med nycklar som försvinner.

  • Kodlås, fritt från nycklar
  • Bestäm vem som har tillträde och när
  • Programmeringsbar, du slipper byta låscylinder
  • Hög säkerhet både utomhus och inomhus

Lång erfarenhet och rätt certifieringar.

Vi har erfarenhet från både stora och små projekt och vår utbildade och certifierade personal kan hjälpa dig skapa ett smidigt och tryggt säkerhetssystem. Bland de projekt vi redan färdigställt finns sjukhus, industrier, flerfamiljsboenden, bostadsrättsföreningar, bankfastigheter, samfälligheter och även skyddsobjekt.

Kontakta oss redan idag för personlig service där vi hjälper dig från projektering till implementering.

I Stockholm hittar ni oss här:
Sjöflygvägen 35C
187 62 Täby

I Norrköping hittar ni oss här:
Albrektsvägen 101
603 55 Norrköping

Kontakta oss för info

* Obligatoriska fält

© 2024 NVSS SECURITY

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram